Het Kingdom Talentfonds

Het Kingdom Talentfonds is een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Baseball & Softball Bond en Trustmoore. Het Kingdom Talentfonds is een fonds waarvoor alle honkbal- en softbaltalenten binnen het Koninkrijk voor in aanmerking kunnen komen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Kingdom Talentenfonds Logo Liggend 1536X395

Het Fonds biedt deze talenten naast het ontwikkelen van hun honkbal- en softbaltalent, ook de mogelijkheid om in sociaal opzicht te groeien, te studeren en een diploma te halen.

Het doel van het Kingdom Talentfonds is het bieden van perspectief, onafhankelijk van waar het talent vandaan komt en wat zijn of haar achtergrond is. Talenten vanuit het hele Koninkrijk krijgen dankzij het Kingdom Talentfonds de gelegenheid om binnen het Talent TeamNL honkbal- en softbalprogramma fulltime te kunnen sporten, te studeren en te wonen.

Het Talent TeamNL honkbal- en softbalprogramma in Amsterdam faciliteert de ideale omgeving voor honkbal- en softbaltalenten van 16 t/m 18 jaar om het volle potentieel uit zichzelf te halen.

In een samenwerking van NOC*NSF, Topsport Amsterdam en de KNBSB wordt voorzien in de beste coaches, specialisten, studiebegeleiders en medische staf. 

Een uniek programma, waarin alles gesitueerd wordt op één locatie met optimale indoor en outdoor faciliteiten voor sport-specifieke training, conditie-, kracht- en mentale programma’s.

Daarnaast zorgt het Kingdom Talentfonds voor een financiële bijdrage aan diverse talentontwikkeling-initiatieven die niet vanuit eigen bijdragen van talenten en ouders bekostigd kunnen worden. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk talenten vanuit het gehele Koninkrijk de programma’s kunnen volgen, zijn financiële middelen nodig. Daarom lanceren de KNBSB, Trustmoore en het Nationaal Fonds voor de Sport het Kingdom Talentfonds.

Individuele aanvragen kunnen ingediend worden bij het Kingdom Talentfonds via Jolanda van der Vloed: jolanda.van.der.vloed@knbsb.nl

Bezoek website

Wilt u bijdragen aan het Kingdom Talentfonds? Neemt u dan contact op met Cees Juffermans:

CEES (1)

Cees Juffermans

Directeur

Wilt u bijdragen aan het Kingdom Talentfonds? Neemt u dan contact op met Cees Juffermans

Deel deze pagina