Aanvragen

Het Nationaal Fonds voor de Sport werkt met Open Oproepen. Een oproep is een open inschrijving waarvoor organisaties in de sport een aanvraag kunnen indienen voor een financiële bijdrage. Hier vind je de oproepen waarvoor je in 2024 een aanvraag kunt indienen.

Sport voor de Mentale Gezondheid van Jongeren  - open 15 april (9.00 uur) sluit 15 mei 2024 (17.00 uur)

Voor ideeën en initiatieven om jongeren (13 t/m 18 jaar) die niet goed in hun vel zitten door het sporten mentaal gezond te krijgen en te houden. Met als doel om hen weer positief in het leven te laten staan, stress te verminderen en hun zelfvertrouwen te vergroten, zodat ze kunnen, willen en mogen meedoen aan de samenleving. Denk bijvoorbeeld het aantrekken van een trainer, coach of specialist die een apart aanbod, lessenreeks, of activiteit opstelt, voor jongeren die te maken hebben met mentale problemen en die hier iets aan willen doen. Het kan ook gaan om faciliteiten die nodig zijn om jongeren een plek te geven waar ze bij elkaar kunnen komen, van waaruit ze activiteiten kunnen organiseren voor de eigen vereniging. Denk aan een aparte ruimte binnen de vereniging waar jongeren zich kunnen terugtrekken. Voor deze oproep is €100.000,- beschikbaar die verdeeld kan worden in bedragen tussen de €2.000,- en €20.000,-.

Het Nationaal Fonds voor de Sport maakt voor het behandelen van aanvragen gebruik van FindNFund. Wij ontvangen je aanvraag dan ook graag via dit platform.

Doe bij ons gemakkelijk een aanvraag via   FindNFund

 

Sport voor meer ontmoeting en verbinding in de samenleving – open 15 september (9.00 uur) – sluit 15 oktober (17.00 uur)

Meer informatie volgt in de loop van 2024

Findnfund Logo Color[48]

Deel deze pagina