Contact

Hier vindt u onze contactgegevens voor pers, donaties, projecten en de Sportersdesk. We streven ernaar uw vraag binnen een week te beantwoorden.

Adresgegevens

Stichting Nationaal Fonds voor de Sport
Papendallaan 60
6816 VD Arnhem

Maliebaan 14
3581 CN Utrecht

Telefoonnummer: 026-4834400
E-mail: info@nationaalfondsvoordesport.nl

KvK nummer: 83468404
Banknummer (IBAN): NL31 ABNA  0104104104
Fiscaal nummer (RSIN): 862885978

ANBI

Routebeschrijving

Het Nationaal Fonds voor de Sport werkt vanuit twee locaties. Bij NOC*NSF op Sportcentrum Papendal en bij het VSBfonds op de Maliebaan 14 in Utrecht. Beide locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto.

Kijk voor uw route met het openbaar vervoer op 9292.nl
Met de auto? Plan uw route via Google Maps.
Wij zijn gevestigd in het NOC*NSF kantoor op Sportcentrum Papendal. Zie hieronder de overzichtskaart:

Contactformulier

* Verplichte invoer
Dit formulier vraagt om je naam en e-mailadres zodat we met je kunnen communiceren. In onze privacyverklaring lees je hoe het Nationaal Fonds voor de Sport met je gegevens omgaat.

Contactgegevens

CEES (1)

Cees Juffermans

Directeur

Neem contact op met Cees voor partnerships, donaties, stakeholdermanagement en overige zaken.

IMG 4420

Esther Roelofs

Operationeel manager

Neem contact op met Esther voor vragen over partnerships, impact na je topsport en financiële zaken.

Josephine (3)

Josephine Lemmens

Programmamanager

Neem contact op met Josephine voor vragen over programma's en projecten.

Verander iemands leven. Ontwikkel samen de sport. En inspireer Nederland

Veelgestelde vragen

Er zijn verschillende mogelijkheden om het Nationaal Fonds voor de Sport te steunen. We denken graag met u mee over welke vorm van steun het best bij u past. Als supporter van het Nationaal Fonds voor de Sport houden we u graag persoonlijk op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen binnen het sportfonds. Ook leveren we verschillende transparante en duidelijke rapportages en scherpe impactmetingen.

Gift

Maak een bijzonder gebaar en investeer in de sport. Met een grote gift - eenmalig of periodiek - schenkt u aan een eigen gekozen doelthema, een bestaand project of een bestaand fonds in de sport. U kunt direct zelf doneren op onze rekening:                                                                            Nationaal Fonds voor de Sport, NL 84 ABNA 0104 1041 04.

Nalatenschap

Help het vermogen van sport te vergroten door een bijdrage op te nemen in uw testament. Dit wordt volgens uw wensen door ons uitgevoerd.

Geefkring

Sluit aan bij een bestaande geefkring, of zet een nieuwe op. Zo kiest u samen met een groep gelijkgestemden welk specifiek doel u ondersteunt. Ook is het bijvoorbeeld mogelijk om voor een bepaalde regio iets te betekenen. De geefkring biedt een impactvolle ervaring.

Fonds op naam

Richt als eigenaar uw eigen fonds op naam op. Met een doelthema en doelgroep naar eigen keuze. Uw vermogen wordt door ons beheerd voor bepaalde of onbepaalde tijd. U ontvangt naast financieel rendement ook sociaal rendement.

Heeft u interesse, wilt u meer weten of heeft u vragen? Cees Juffermans staat u graag te woord via 06-22810440

Het Nationaal Fonds voor de Sport beschikt over een ANBI keurmerk (algemeen nut beogende instelling). Donateurs van een ANBI mogen hun giften aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. De voorwaarden voor de aftrek van giften leest u op de website van de Belastingdienst.

Wat leuk! We maken graag tijd voor u. U bereikt ons via info@nationaalfondsvoordesport.nl. Ook is het mogelijk contact op te nemen met Cees Juffermans, algemeen directeur, via 06-22810440.

Het Nationaal Fonds voor de Sport is opgericht om de maatschappelijke waarde van sport te vergroten, en hiermee het vermogen van sport te vergroten. Het Nationaal Fonds voor de Sport is een initiatief van NOC*NSF en sportbonden, mede mogelijk gemaakt door het VSBfonds.

Wij zijn ervan overtuigd dat sport van een onschatbare waarde is; sport levert een enorme bijdrage aan ons welzijn, onze volksgezondheid, opvoeding, weerbaarheid en leefbaarheid. En sport draagt bij aan sociale cohesie.

We willen maatschappelijke en sociale initiatieven voor iedereen in onze samenleving mogelijk maken door het verbindende element van sport en bewegen. Door fondsenwerving, financiering van sociale initiatieven, onderzoek, samenwerking, advies en kennisdeling ondersteunen we projecten. Projecten die kansengelijkheid bevorderen, ontmoetingen creëren en mensen helpen van elkaar te leren.

Het Nationaal Fonds voor de Sport gaat zelf op zoek naar passende lokale en nationale partners, projecten en programma's. Zo stellen we een portfolio samen dat aansluit bij onze geformuleerde missie en het donatiebeleid. Ongevraagde aanvragen nemen we niet in behandeling.

Neem voor vragen hierover contact op met Programmamanager Josephine Lemmens via josephine.lemmens@nationaalfondsvoordesport.nl.

Het VSBfonds heeft geld, kennis, een werkplek en capaciteit ter beschikking gesteld voor de oprichting van het Nationaal Fonds voor de Sport. Daarnaast heeft het VSBfonds een donatie beschikbaar gemaakt voor de ondersteuning van sociale sportinitiatieven. Het VSBfonds hoopt hiermee ook een voorbeeldrol te vervullen voor andere financiers om bij te dragen aan het Nationaal Fonds voor de Sport.

We hebben momenteel geen openstaande vacatures bij het Nationaal Fonds voor de Sport.