Terug naar overzicht

Vacature Stagiair Marketing & Communicatie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste communicatie stagiair om ons team bij het Nationaal Fonds voor de Sport te versterken. Het Nationaal Fonds voor de Sport zet zich in voor een kansengelijke toekomst voor iedereen. Door sociale sport- en beweeginitiatieven te ondersteunen, selecteren en verbinden, dragen wij bij aan vier urgente maatschappelijke uitdagingen: meer ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, betere mentale en fysieke gezondheid en meer sociale cohesie. Wij zijn een nieuw Fonds waar wij met een klein enthousiast team werken om impact te maken via sport!

Wat ga je doen?

 • Als communicatie stagiair speel je een belangrijke rol in het bevorderen van onze missie en het vergroten van de impact van het Nationaal Fonds voor de Sport. In nauwe samenwerking met de overige teamleden draag je bij aan het creëren en verspreiden van relevante en inspirerende content. Enkele van je taken, gebaseerd op onze doelstellingen en de informatie die we willen communiceren, zijn:
 • Het bedenken en schrijven van de marketing, - en communicatiestrategie van het Nationaal Fonds voor de Sport. Dit zou het onderzoeksproduct kunnen zijn voor de stage.
 • Het schrijven en redigeren van diverse communicatiematerialen, zoals nieuwsbrieven, aankondigingen, sociale media-updates en websitecontent. Kijk op onze website/socials voor voorbeelden ;)
 • Het onderhouden van contacten met goede doelen en projectorganisaties die ‘onze’ projecten uitvoeren om de zichtbaarheid van het Nationaal Fonds voor de Sport te vergroten.
 • Het bedenken en uitvoeren van communicatieacties gericht op het vergroten van bewustzijn over de maatschappelijke waarde van sport in de samenleving en betrokkenheid daarbij van onze doelgroepen.
 • Het creëren van content die de positieve impact middels sport laat zien via de projecten die wij ondersteunen
 • Ondersteuning bieden bij verschillende werkzaamheden die voorbijkomen in een start-up organisatie zoals het Nationaal Fonds voor de Sport

Wij zoeken iemand die:

 • Een studie volgt op het gebied van communicatie, marketing en/of media.
 • Affiniteit heeft met sport en de positieve maatschappelijke impact ervan.
 • De vaardigheid heeft om boodschappen helder en inspirerend over te brengen.
 • Een proactieve werkhouding heeft en die zich thuis voelt in een start-up.
 • Zelfstandig kan werken, maar ook goed kan samenwerken in een team dat streeft om impact te maken.

Wij bieden:

Een inspirerende leeromgeving bij het Nationaal Fonds voor de Sport, waarbij je een actieve rol speelt in het realiseren en uitvoeren van een nieuw marketing & communicatieplan.  Je zult werken binnen een klein dynamisch team dat zich inzet om impact te maken middels sportinitiatieven. Het Nationaal Fonds voor de Sport hecht waarde aan kwaliteit, aandacht en zorgvuldigheid in al zijn activiteiten. Daarnaast krijg je de kans om veel te leren en jezelf continu te ontwikkelen.

Ook is er een stagevergoeding aanwezig van €450,- per maand.

Standplaats(en)

Wij werken flexibel maar minimaal een keer per week komen wij samen bij het VSB fonds te Utrecht, in overleg komen wij ook samen bij het NOC*NSF kantoor te Papendal.

Planning:

De startdatum van de stage is september 2024. Minimaal 20 weken (3e of 4e jaar stage) maar zou in overleg verlengd kunnen worden zodat ook afstudeerstage van 20 weken bij het Nationaal Fonds voor de Sport zou kunnen worden gedaan.

Solliciteren:

Ben jij klaar om een verschil te maken en een positieve impact te hebben op verschillende maatschappelijke projecten? Wacht dan niet langer en solliciteer nu! Samen kunnen we de kracht van benutten. We kijken ernaar uit om jouw passie en talent te verwelkomen in ons team. Stuur je cv en motivatie per e-mail naar info@nationaalfondsvoordesport.nl

 

 

Deel deze pagina