Terug naar overzicht

BrabantSport Fonds

BrabantSport Fonds

BrabantSport Fonds is een organisatie die zich richt op het stimuleren van sport en beweging in de provincie Noord-Brabant. Het fonds biedt financiering en ondersteuning aan maatschappelijke projecten en initiatieven die bijdragen aan een gelukkiger Brabant door sport.

Bezoek website

BrabantSport Fonds is een organisatie die zich richt op het stimuleren van sport en beweging in de provincie Noord-Brabant. Het fonds biedt financiering en ondersteuning aan projecten en initiatieven die bijdragen aan een gelukkiger Brabant door sport. Het fonds richt zich op verschillende doelgroepen, waaronder: basisschooljeugd, jongeren, mensen met een beperking en ouderen. Zo worden er projecten ondersteund die gericht zijn op het verhogen van de sport- en beweegdeelname van kinderen, maar ook projecten die gericht zijn op het verlagen van eenzaamheid onder ouderen.

Het fonds is ontstaan uit een unieke samenwerking tussen de provincie Noord-Brabant en het Brabantse bedrijfsleven. Met het ondersteunen en stimuleren van maatschappelijke vraagstukken wil het fonds een gezonde levensstijl onder Brabantse kinderen bevorderen, stress onder jongvolwassenen helpen terugdringen, eenzaamheid onder Brabantse ouderen verminderen en Brabanders met een beperking structureel helpen in beweging te brengen.

KvK-nummer: 60995262

Deel deze pagina