Topsportfondsen

Het Nationaal Fonds voor de Sport is het sportfonds voor topsporters

Het Nationaal Fonds voor de Sport is er voor alle topsporters die zich zowel tijdens als na hun carrière voor de goede doelen wereld willen inzetten. Die hun grote invloed positief willen inzetten om de maatschappelijke waarde van sport voor onze samenleving te vergroten. Wij zijn er voor sporters met een NOC*NSF status, voor voetballers, Olympiërs, Paralympiërs en TeamNL. Kortom voor alle topsporters.

Na je topsportcarrière breekt een nieuwe fase aan. In deze fase kan je je óok inzetten voor goede doelen met sport als middel. Lijkt dat je wat? We denken graag met je mee hoe jij in een andere rol van betekenis kan zijn voor onze samenleving.

De aanpak hiervoor ziet er als volgt uit:
Een persoonlijk gesprek: tijdens dit gesprek gaan we samen onderzoeken wat voor een invulling het beste bij jou past. Er zijn vele rollen mogelijk om betekenisvol te zijn voor onze samenleving: wil je ambassadeur worden, of liever je eigen fonds op naam oprichten of een eigen stichting starten?

  • Overzicht: we helpen je in jouw verdere oriëntatie; welke onderwerpen spreken je aan, welke keuzes zijn er, hoe wil je bijdragen? Wil je bijvoorbeeld bijdragen met tijd, kennis of ook met vermogen?
  • Advies op maat: vervolgens maken we een persoonlijk plan voor je. Dit doen we vanuit ons totale overzicht op alle interventies, projecten en programma's én vanuit onze kennis en ervaring.
  • Gemak: heb je een keuze gemaakt en heb je zelf weinig tijd om bijvoorbeeld projecten te selecteren en te ondersteunen? Dan kunnen we je ook verder begeleiden en ontzorgen. We bieden hulp bij alles wat er bij het ondersteunen van maatschappelijke doelen komt kijken en we kunnen de financiële en administratieve zaken netjes voor je regelen.

    Heb je meer behoefte aan loopbaanbegeleiding? Of wil je je oriënteren op wat je werk gerelateerd na of naast je topsportcarrière kan doen? We verwijzen je graag door naar TeamNL@work. Meld je vrijblijvend aan voor intakegesprek voor optimale ondersteuning.

Meer weten?

Wil je meer weten over donateurschap of periodiek schenken? Neem dan contact op met Cees Juffermans, dan bespreken we samen jouw situatie. 

Mail Cees Juffermans

 

Deel deze pagina