Onze partners

Het Nationaal Fonds voor de Sport werkt samen met verschillende partners. Samen vergroten de we maatschappelijke waarde van sport.

Het Nationaal Fonds voor de Sport koestert nauwe samenwerkingen met partners om in gezamenlijkheid het verschil te maken. Onze partners omvatten zowel overheden als private vermogensfondsen die samen met ons willen investeren in specifieke thema's die van belang zijn voor een mooier en socialer Nederland. Als u betrokken bent bij een vermogensfonds of (familie)stichting, nodigen wij u uit om na te denken over deze vorm van samenwerking. 

Samen kunnen we de impact vergroten en gericht werken aan het bevorderen van de belangrijke maatschappelijke thema’s via sport in Nederland. Door gezamenlijke inspanningen kunnen we specifieke doelen en thema's aanpakken, waardoor de positieve effecten van sport nog verder worden uitgebreid. Als partner van het Nationaal Fonds voor de Sport heeft u de mogelijkheid om actief bij te dragen aan het versterken van sportinitiatieven en het creëren van een gezonde en sociale samenleving. We nodigen u uit om contact met ons op te nemen en te verkennen hoe we samen een verschil kunnen maken in de wereld van de sport. 

Positiefenveilig1

Oprichtingspartners

Partners Nfvds

Samenwerkende sportfondsen

Majordonor2 Adviesgeven

Kennispartners

Maatschappelijk 2

Maatschappelijke partners

Geefkring 2

Geefpartners

Fonds Op Naam

Sportfonds op naam