Terug naar overzicht

We dromen van een nationaal fonds voor de sport

We dromen van een nationaal fonds voor de sportWe dromen van een nationaal fonds voor de sport xWe dromen van een nationaal fonds voor de sportWe dromen van een nationaal fonds voor de sportWe dromen van een nationaal fonds voor de sportWe dromen van een nationaal fonds voor de sport

 

 

Wij zijn het Nationaal Fonds voor de Sport. Wij dragen bij aan het verkleinen van kansongelijkheid, het realiseren van ontmoetingen en het ontwikkelen en leren van elkaar. Dit doen wij door projecten te steunen die bijdragen aan een inclusieve, positieve en veilige sportomgeving. 

Wij zijn er voor mensen voor wie sport en beweging nog niet vanzelfsprekend is, bijvoorbeeld doordat zij zich nu nog onvoldoende thuis voelen in de sport. Wij helpen dit graag te veranderen, omdat wij geloven dat sport en beweging toegankelijk hoort te zijn voor een ieder die daar behoefte aan heeft.

Om een zo gericht mogelijk impact te kunnen maken, hebben wij onze dienstverlening gebaseerd op de volgende pijlers en thema's:

Pijlers

  1. Inclusieve sport- en beweegomgeving
  2. Positieve sport- en beweegomgeving
  3. Veilige sport- en beweegomgeving

Thema's

Deel deze pagina