Impactvol ná je topsport

Na je topsportcarrière breekt een nieuwe fase aan. In deze fase kan je je óok inzetten voor goede doelen met sport als middel. Lijkt dat je wat? We denken graag met je mee hoe jij opnieuw van betekenis kan zijn voor onze samenleving.

We begeleiden en ontzorgen

Jouw aanpak vraagt om extra aandacht en een persoonlijk plan, wat kun je van ons verwachten?

  1. Een persoonlijk gesprek: tijdens dit gesprek gaan we samen onderzoeken wat voor een invulling het beste bij jou past. Er zijn vele rollen mogelijk om betekenisvol te zijn voor onze samenleving: wil je ambassadeur worden, of liever je eigen fonds op naam oprichten, een eigen stichting starten, of je expertise impactvol inzetten?
  2. Overzicht: we helpen je in jouw verdere oriëntatie; welke onderwerpen spreken je aan, welke keuzes zijn er, hoe wil je bijdragen? Wil je bijvoorbeeld bijdragen met tijd, kennis of ook met vermogen?
  3. Advies op maat: vervolgens maken we een persoonlijk plan voor je. Dit doen we vanuit ons totale overzicht op alle interventies, projecten en programma's én vanuit onze kennis en ervaring. 
  4. Gemak: heb je een keuze gemaakt en heb je zelf weinig tijd? Dan kunnen we je ook verder begeleiden en ontzorgen. We bieden hulp bij waar je allemaal op moet letten en kunnen de zaken netjes voor je regelen.

Samen onderzoeken we wat het beste bij je past.

Heb je behoefte aan loopbaanbegeleiding? Of wil je je oriënteren op wat je werk gerelateerd na of naast je topsportcarrière kan doen? We verwijzen je graag door naar TeamNL@work. Meld je vrijblijvend aan voor intakegesprek voor optimale ondersteuning.

Wat wordt jouw inzet?

Je dagelijks leven staat niet langer in het teken van de topsport. Tegelijkertijd zijn de topprestaties die je behaalde ook nu nog van grote inspirerende waarde binnen onze Nederlandse samenleving.

Je hebt een grote invloed. En die invloed kun je positief inzetten, om de maatschappelijke waarde van sport te vergroten.

Voetbal Jeugd

Het sportfonds voor topsporters

Het Nationaal Fonds voor de Sport is er voor alle topsporters die zich zowel tijdens als na hun carrière voor de goede doelen wereld willen inzetten. Die hun grote invloed positief willen inzetten om de maatschappelijke waarde van sport voor onze samenleving te vergroten. Wij zijn er voor sporters met een NOC*NSF status, voor voetballers, Olympiërs, Paralympiërs en TeamNL. Kortom voor alle topsporters. Voor jou.

Partners Nfvds

Meer weten?

Onze contactpersonen staan voor je klaar. Maak een afspraak en we bespreken samen jouw situatie. Als je onderstaand formulier invult, komt jouw informatie rechtstreeks bij ons terecht en nemen we binnen 1 week contact op.

Contactformulier

* Verplichte invoer
Dit formulier vraagt om je naam en e-mailadres zodat we met je kunnen communiceren. In onze privacyverklaring lees je hoe het Nationaal Fonds voor de Sport met je gegevens omgaat.

Je kunt uiteraard ook rechtstreeks contact opnemen met ons:

CEES (1)

Cees Juffermans

Directeur

Op zoek naar een maatschappelijke invulling na of naast je topsport? Ook hiervoor staat Cees je graag te woord.

We willen de samenleving mooier, weerbaarder en leefbaarder maken met sport en bewegen.

Het Nationaal Fonds voor de Sport