OldStars

OldStars stimuleert laagdrempelig bewegen onder 55-plussers, waarbij sociale aspecten als ontmoeten, meedoen en zelfredzaamheid voorop staan. Door de beweegvorm zo toegankelijk mogelijk te maken, kan iedereen, ongeacht de beperkingen, meespelen.

Oldstars Foto

Met OldStars Sport komen ouderen samen, doen mee, behouden de eigen regie en zijn betekenisvol door actief te zijn als begeleider of vrijwilliger. OldStars Sport biedt verschillende programma's, zoals OldStars walking football maar ook OldStars hockey, tennis, handbal, korfbal, basketbal, tafeltennis, rugby, badminton, biljart, waterpolo, walking sports, running, boxing en cycling.

OldStars is een prachtig initiatief van het Nationaal Ouderenfonds.

Het Nationaal Ouderenfonds zet zich in voor ouderen in Nederland. Met het doel om een wezenlijke en duurzame bijdrage te leveren aan het voorkomen en bestrijden van eenzaamheid bij ouderen. Het Nationaal Ouderenfonds gelooft in de kunst van het samen ouder worden en de kunst van het ouder zijn.  Het Ouderenfonds stimuleert ouderen om bewust sociaal actief te blijven, zodat ze verbonden blijven met anderen en van betekenis kunnen zijn. En ze inspireren de maatschappij om een leeftijdsvriendelijke samenleving te zijn.

Het Nationaal Ouderenfonds is ervan overtuigd dat eenzaamheid (groten)deels voorkomen kan worden door ouderen tijdig in hun kracht te zetten, actief mee te laten doen en zingeving te bieden. Op deze manier bereiden zij zich voor op het ‘goed ouder worden’.

Bezoek website

Deel deze pagina